Chaperone på CERN, efteråret 2021


Vil du som underviser, gerne afsted til CERN på et fuldt ud betalt ophold i efteråret 2021?

CERN har siden 2017 udbudt en 2 ugers workshop for 24 3. gymnasieelever fra hvert af CERNs medlemslande og nu er turen kommet til Danmark. Den Danske udgave af High-School Students Internship Program 2021 (HSSIP) ligger i efteråret, 19 september – 2 oktober 2021. Dette program er en unik mulighed for STX- og HTX-studerende at blive introduceret til CERN, dens teknologi og fysik. Men, for at opholdet er en succes for eleverne, er der også brug for 2 gymnasieundervisere, der kan skabe hygge, socialt nærvær og kan hjælpe eleverne med at relatere deres projekt, til deres eget kernepensum i fysik og matematik. Vi skal bruge én mand og én kvinde og gerne også fra STX/HTX.
CERN betaler transport, hotel og mad, men du skal selv tage lommepenge med.

Eksempler på tidligere HSSIP kan ses her. Vi forbeholder os retten til at ændre både projekter og program.

For at komme med skal du tilmelde dig her. Registrering åbner den 14/2 og der er ansøgningsfrist den 21/3.. Du skal lave en video på engelsk (max 3 min.) hvori du beskriver hvorfor du gerne vil afsted til CERN og hvad du kan bruge din oplevelse til på din arbejdsplads.

Hvis du har nogle spørgsmål skal du være velkommen til at kontakte Louise Kindt eller Professor Ian Bearden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s